Dagje uit voor 50++

Hits: 387

Op 26 oktober 2018 organiseren Lieuwe en Eelke weer een dagje uit voor de VIJFIGPLUSSERS van Goënga. Bij voldoende deelname gaan we met zijn allen in de bus naar Langenboom, alwaar een bezoek wordt gebracht aan het Museum voor nostalgie en techniek. Onderweg iets eten met elkaar staat ook op het programma en de kosten zijn ongeveer 50,- euro per persoon (dit hangt een beetje af van het aantal deelnemers).

Geef je snel op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaand nog informatie over het museum:

Het Museum voor Nostalgie en Techniek in het Brabantse Langenboom is een uniek museum voor jongeren, senioren, dames en heren. Een bijzondere collectie oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen van meer dan 70 ambachten en beroepen met duizenden voorwerpen en machines uit het verleden zijn door Wim van Schayik in ruim 70 jaar verzameld, gerestaureerd en tentoongesteld.
Van handgereedschappen tot de eerste elektrisch aangedreven machines voor huis, tuin, keuken, werkplaats, kantoor, praktijk, kerk en op het land; u kijkt uw ogen uit!

Voor senioren heeft het museum een hoog nostalgisch “Oh-Ja” gehalte.  Zie de website voor meer infomatie.