SIBRANDABUORREN viert 100 jarig jubileum dorpsbelang

Hits: 108

SIBRANDABUORREN viert 100 jarig jubileum dorpsbelang    

Logo FB 2Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019 vieren wij met ons dorp het 100 jarig bestaan van het dorpsbelang van Sibrandabuorren.

Dat weekend wordt voor oud-Sibrandabuorsters en Sibrandabuorsters een feest georganiseerd.

Zie Programma 

Vrijdagavond is er een Revue met veel herkenning voor (oud-) inwoners. Oud-Sibrandabuorsters kunnen op zaterdag hun geboortehuis of het huis waar ze zijn opgegroeid, bezichtigen. Op het eind van de middag is er een uitgebreid menu beschikbaar en kunnen we bijpraten met de (oud-)buren. Men kan zich bij de commissie voor dit buffet opgeven.

De jubileumcommissie houdt een Facebookpagina bij, waarop o.a. activiteiten rondom het jubileum worden geplaatst.

Een boekencommissie heeft een prachtig boek gemaakt over ons dorp! Men kan alvast een boek reserveren, dit kan tot 15 maart 2019! Wees er snel bij, want de oplage is beperkt!! Dit is mogelijk via het mailadres of via Facebook! Kosten zijn € 25,00 per boek.          Opgaveformulier te downloaden.       

Wij willen uiteraard dat dit een geslaagd jubileum wordt, daarom: Hoort zegt het voort! Breng familieleden, vrienden en kennissen die iets met Sibrandabuorren hebben van dit festijn op de hoogte! Men kan zich opgeven via het mailadres van de jubileumcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de Facebook pagina Sibrandabuorren 100, de website www.sibrandabuorren.nl zodat ze dit met ons allemaal kunnen vieren!!

De jubileumcommissie Sibrandabuorren 100 jier